Wie is Yolanda

Welkom!

Ik ben Yolanda Stek, 43 jaar oud en partner van Luuk en moeder van twee prachtige zonen die beide thuis zijn geboren.  Van oorsprong ben ik kinderfysiotherapeut maar dit was niet helemaal mijn weg. Na de geboorte van mijn zonen kon ik voelen en ervaren waar meer mijn weg ligt.  Ik ervoer dat ik door moeder te worden zoveel meer in contact kwam met mijn eigen intuïtie en weten.

Door leidster bij de borstvoedingsorganisatie LLL te worden en de doula-opleiding te gaan doen en nu te starten met de opleiding kraamzorg ben ik steeds meer bij mijn passie gekomen. Mijn passie is om vrouwen, moeders in wording, te ondersteunen en vertrouwen in zichzelf te laten voelen om zo hun eigen bevalling vorm te geven, een fijne kraamtijd te ervaren en hun eigen invulling aan het moederschap te geven.

Vanaf september 2017 ga ik stage lopen in de kraamzorg bij Lisette (http://www.kraamzorgnatuurlijk.nl/) en LinFee (http://www.lentefee.life/). Ik hoop jullie daar te ontmoeten en tijdens mijn stage mijn steentje te kunnen bijdragen aan een fijne, rustige kraamtijd zodat jullie je als gezin heerlijk kunnen leren kennen!

Warme groet Yolanda

 

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s